marți, 7 iulie 2009

Robert Pattinson


Celebritatea din America a lui Robert Pattinson nu ii prieste deloc tanarului actor din Twilight, el fiind pe cale sa aiba o cadere nervoasa din cauza fanelor care il hartuiesc prin intreg New York-ul.

Plecat din Marea Britanie, acolo unde statutul de vedeta este privit cu mai multa condescendenta, Rob se afla momentan in New York, filmand in zona Manhattan-ului productia Remember Me, o drama romantica despre povestea de dragoste dintre doi tineri, fara a fi cu vampiri, insa. Dar, faptul ca filmul nu este legat de seria Twilight nu ii opreste pe fani in a-l urmari nu numai pe platouri dar si pe strada, la cumparaturi sau la hotel.

Cei din anturajul lui Rob spun ca felul in care se comporta fanii se aseamana cu un adevarat razboi, pentru actor. El este constant asaltat de fete, care il trag de maini, de haine, se agata de gatul lui si incearca sa il sarute. Reactia lui Robert a fost pana de curand de simpatie, insa in ultimele zile el se retrage speriat si incearca sa fuga de fetele fane. “Robert abia asteapta sa ajunga acasa, in Londra. E satul pana peste cap de toate. Este coplesit de pustoaice – il ingorozesc!”, declara un coleg de platou pentru ziarul New York Daily News. Robert a trebuit chiar sa schimbe in 4 zile doua hoteluri, pentru a-si mentine secreta locatia.

Mai mult, starea sanatatii actorului se deterioreaza vizibil, el slabind foarte mult, spre ingrijorarea regizorului Remember Me. Nu reuseste sa doarma prea bine si este tot timpul intr-o stare continua de agitatie, parand ca isi pazeste mereu spatele. Stresul provocat de celebritatea brusca il afecteaza foarte mult si nu se vede prea curand o imbunatatire a situatie, din pacate.

Mie chiar imi pare rau...fanii ar trebui sa o lase mai moale...:(

2 comentarii:

  1. cel mai naspa blog de pe planeta
    e oribil

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti ratata? Nu poti sa iei pur si simplu stiri de pe unde vrei tu si sa le postezi pe blogu` asta penibil! Daca esti asa mare internauta, nu stiai ca e ILEGAL sa faci asta!? Cei care au scris stirile astea, copiate de tine aici, au si ei niste drepturi de autor, si in mod sigur au facut facultati ca sa fie capabili de asta! In schimb,tu, o pustoaica, o no liferita, trecuta in clasa a 8-a iti permiti pur si simplu sa FURI stirile altora?! Esti o nesimtita atunci! O sa-i instiintez pe toti proprietarii site-urilor de unde ai furat fara jena stirile, cu ce te ocupi tu!

    RăspundețiȘtergere